secubitRasa:)

I’m just a new beginner here🙂 saya asal dari negeri jelapang padi. mesti tahu kan?🙂 sekarang ni tengah berjinak-jinak dengan bisnes internet. still trying to understand how does the bisnes works! masih nak carik ilmu lagi.. huhu… nak cari lebih ramai member-member yang menjalankan bisnes internet..🙂

blog ni bukan la bertujuan nak tunjuk kata aku ni pandai masak.. just untuk aku nak himpun resepi2 aku, yang dah aku blajar sejak dari umur 13 tahun lagi.. at the same time, nak jugak la berkongsi dengan anda semua, apa yang aku tahu..🙂 sambil2 tu boleh la kita kongsi sama2 apa yang kita penah masak, jadi ke tidak masakan kita tu, ikut resepi ke tak.. bagi aku la kan, kebanyakan resepi dalam buku 2, bukan semua boleh pakai.. huhuhu… merosakkan lagi ada la.. ni bukan pendapat aku sorang je tau.. ada jugak aku tanya2 dengan member2, sedara2… most of them cakap macam tu gak… hmmm…. last2 buat resepi sendiri la, ubah sana sket, sini sket, baru nak jadik!

so, apa pendapat anda? sudi2kanlah beri komen untuk blog ni ya! resepi akan diupdate dari semasa ke semasa!

🙂

%d bloggers like this: